Afhalen

Wij verkiezen dat klanten hun bestelling komen afhalen. Op die manier kunnen we het persoonlijk advies beter afstemmen op de noden en de aankoop nog even doornemen. Afhalen gebeurt op afspraak en dit kan flexibel en in onderling overleg gebeuren.
Bij afhaling wordt er een korting van 3% gegeven op het totaal bedrag.

Zendingen en retourzendingen

Verzending van uw pakket

Wij verzenden over het algemeen onze pakketten via een pakjesleverancier. Levering binnen Belgisch Limburg is in principe gratis vanaf een bestellingsbedrag van 50,- € (incl. btw), maar blijft afhankelijk van allerlei factoren zoals locatie en product details.

Wenst u toch dat uw pakket op een andere manier geleverd wordt dan de standaard opties die wij aanbieden, dan kan dit uiteraard altijd na onderling overleg. Wij zullen altijd een bijzondere zorg besteden aan breekbare voorwerpen.

HERROEPINGSRECHT

De consument over een bedenktijd van 14 kalenderdagen te rekenen van de dag na de levering, om de goederen die hem niet bevallen op eigen kosten terug te sturen. In overeenstemming met artikel 47 § 1 van de wet van 6 april 2010 met betrekking tot de marktpraktijken en consumentenbescherming. Er zijn echter uitzonderingen.

De consument beschikt niet over het recht om van de aankoop af te zien voor:

* Aanbiedingen die geldig zijn zolang de voorraad strekt.

* Ingewisselde of ingevulde vouchers of tegoedbonnen.

*  Artikelen die beschadigd of niet compleet zijn

* Goederen die werden geopend of uit hun luxe-verpakking werden gehaald

De retourzending dient te gebeuren via dezelfde weg als de levering of via aflevering op de hoofdzetel. In geval hij zijn herroepingsrecht uitoefent, is klant verplicht het ontvangen product binnen 8 werkdagen na de levering hier melding van te maken bij Dome V.O.F.. Het product dient vervolgens in de staat waarin de klant het product heeft ontvangen, aangetekend en op kosten van de klant te worden geretourneerd aan Dome V.O.F., met vermelding van zijn bankrekeningnummer.

Indien de klant van het herroepingsrecht zoals vermeld in het vorige lid gebruik heeft gemaakt, dan draagt Dome V.O.F. binnen 10 dagen zorg voor terugbetaling van het door de klant aan Dome V.O.F. betaalde middels een bank overschrijving op het rekeningnummer dat Dome V.O.F.  van de klant hiertoe aangewezen heeft gekregen.