
Druivensoort 100% Barbera. Diep robijnrood. Rijk boeket met toetsen van bramen, koriander, roos en een vleugje specerijen. Evenwichtige zuren. Aangename tannines, mooi in balans en aanhoudende afdronk. Goede begeleider bij pasta schotels, rood vlees, zoals ossobuco
|
Nizza Silvano |
![]() |
Barbera d'Alba - DOC |
![]() |
Piemonte - Italië |
![]() |
100% Barbera |
![]() |
Oogst |
![]() |
Productieproces |
![]() |
Diep robijnrood |
![]() |
Intense aroma’s van rood fruit zoals kersen, bramen kruidigheid en een vleugje specerijen |
![]() |
terugkerend rood fruit, fijne kruiden en aangename tannines en zuren die mooi in balans zijn |
![]() |
Inoxen vaten |
![]() |
13,50% |
![]() |
de perfecte BBQ-wijn, bij charcuterie, lichte kazen, pastagerechten, vleesschotels met tomaten, kazen |
![]() |
16-18°C |
Datasheet