

Druivensoort 100% Nebbiolo. Granaatrood met oranje en violettinten. Intense, volle aroma's van donker fruit, pruimen, gedroogde paddestoelen. In de mond vol, warm en vooral krachtig. Confituur, frambozen, zoethout, uitgebalanceerde aciditeit en duidelijke tanninestructuur. Heerlijke, lange afdronk. Een prachtige begeleider bij stevige vleesgerechten, rijpe, oude kazen
|
Anselma Giacomo |
![]() |
Barolo 'Collaretto' - DOCG |
![]() |
Piemonte - Italië |
![]() |
100% Nebbiolo |
![]() |
Handmatige oogst, einde oktober-begin november |
![]() |
Traditionele vinificatie in betonnen en roestvrij stalen tanken gedurende 18 tot 22 dagen, onder gecontroleerde temperatuur tussen 20 en 28°C. |
![]() |
Granaat rood met oranje en violettinten |
![]() |
Intense, volle aroma's van donker fruit, pruimen, gedroogde paddestoelen. |
![]() |
Vol, warm en vooral krachtig. Confituur, frambozen, zoethout, uitgebalanceerde aciditeit en duidelijke tanninestructuur. Heerlijke, lange afdronk. |
![]() |
36 maanden op eiken vaten (Sloveense eik) en daarna nog 1 jaar op fles |
![]() |
15,0% |
![]() |
Een prachtige begeleider bij stevige vleesgerechten, rijpe, oude kazen |
![]() |
18°C |